Powstaje pierwsza podwodna restauracja w Europie

Już w 2019 roku na północnym wybrzeżu Norwegii będzie można zjeść w Under, pierwszym w Europie podwodnym lokalu gastronomicznym. Zaprojektowany przez znaną, norweską firmę architektoniczną Snohetta lokal, będzie miał trzy piętra i szerokie na 10 metrów panoramiczne okno, przez które będzie można podziwiać morską florę i faunę.

Publikacja: 18.06.2018 12:09

Miesięczny limit darmowych artykułów został wyczerpany

Teraz 4 zł za tydzień dostępu!

Czytaj 46% taniej przez 4 miesiące

Na bieżąco o tym, co ważne w kraju i na świecie. Czytaj bez ograniczeń artykuły z Rzeczpospolitej i wydania magazynowego Plus Minus.

Wydarzenia
RZECZo...: powiedzieli nam
Wydarzenia
Nie mogłem uwierzyć w to, co widzę
Wydarzenia
Polscy eksporterzy podbijają kolejne rynki. Przedsiębiorco, skorzystaj ze wsparcia w ekspansji zagranicznej!
Materiał Promocyjny
Jakie możliwości rozwoju ma Twój biznes za granicą? Poznaj krajowe programy, które wspierają rodzime marki
Wydarzenia
Żurek, bigos, gęś czy kaczka – w lokalach w całym kraju rusza Tydzień Kuchni Polskiej