Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 21.06.2025 07:22 Publikacja: 02.11.2023 16:05
Już w ten piątek rusza Tydzień Kuchni Polskiej. Jednym z serwowanych dań będzie bigos.
Foto: adobe stock
Kulinarna akcja rozpocznie się 3 listopada (piątek) i potrwa dłużej niż tydzień – do 26 listopada. „Jak co roku chcemy inspirować do odkrywania polskich smaków w wyjątkowych, intrygujących odsłonach, jednocześnie promując doskonałą polską kuchnię” – zapowiadają organizatorzy.
Każda z restauracji, które zgłosiły się do programu, przygotowała po dwa zestawy złożone z trzech dań. W ich skład wchodzą: przystawka lub zupa, danie główne i deser. W tej edycji wydarzenia głównym motywem jest tradycyjna polska kuchnia w niecodziennym, ciekawym wykonaniu.
O czym dzisiaj rozmawialiśmy? Zapraszamy do obejrzenia najciekawszych fragmentów programu #RZECZo...
Wyobraź sobie ogród, który nie tylko wygląda pięknie, ale też staje się Twoją prywatną oazą spokoju. Miejsce, w...
Prezydentura Trumpa w czasie wojny w Ukrainie to dla Unii Europejskiej równanie z dwoma niewiadomymi. Pierwszy k...
Komentuje Tomasz Krzyżak z działu krajowego „Rzeczpospolitej”.
VELUX Polska, obchodząca w tym roku 35-lecie obecności na rynku jest jedną z tych firm, które współtworzyły polską branżę budowlaną. Od podstaw budowała kategorię użytkowych poddaszy, inwestując w przemysł, rozwijając lokalnych dostawców i kształtując standardy zrównoważonego rozwoju.
Serwis GoWork.pl to coś więcej niż tylko portal z ofertami pracy. Strona oferuje bowiem dużo szerszy zakres funk...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas