Aktualizacja: 02.04.2025 06:05 Publikacja: 19.12.2024 17:00
Foto: rp.pl
Norbert Konarzewski wyjaśnia, że Banki Żywności zajmują się ratowaniem produktów spożywczych o krótkim terminie ważności, które trafiają do potrzebujących. W Polsce działa 31 takich banków, współpracujących z ponad 3 tysiącami organizacji. - Naszym celem jest ograniczenie marnowania żywności, zwłaszcza w gospodarstwach domowych, które odpowiadają za 60 proc. strat – podkreśla gość.
Po Świętach Wielkanocnych przedstawiciele Fundacji Wolność i Demokracja wraz z ekspertami z Pomorskiego Uniwersy...
Szybciej, prościej, bardziej dynamicznie – tego dziś oczekują klienci od branży leasingowej. Chodzi o błyskawiczne decyzje, minimalne formalności i pełną integrację usług finansowych.
Zdecydowana większość badanych przez IBRiS uważa Jana Pawła II za ważną postać i autorytet. Papież Polak jest is...
W ciągu najbliższych kilku dni Polska znajdzie się w zasięgu wyżu, który zapewni napływ cieplejszych mas powietr...
„Czy wyciek rozmów przedstawicieli administracji USA ws. ataku na Jemen w aplikacji Signal zmniejsza Pani/Pana z...
Transformacja energetyczna. Inwestowanie i operowanie infrastrukturą energetyczną. Strategiczne, ekonomiczne, technologiczne i środowiskowe aspekty transformacji energetycznej w wymiarze lokalnym
Już w ten weekend nastąpi długo oczekiwana zmiana czasu z zimowego na letni. Od tego momentu dni staną się dłużs...
W salonach dealerskich sieci Suzuki w całej Polsce ruszyły pokazy premierowych motocykli Suzuki DR-Z4S i DR-Z4SM. Nowe maszyny będzie można zobaczyć w miastach praktycznie w całej Polsce.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas