Reklama
Rozwiń
Reklama

#RZECZoBIZNESIE: Artur Jarczyński: W gastronomii przetrwają osoby z powołaniem

Martwi mnie, że wciąż nie mamy wytycznych rządu, jak działać po otwarciu - mówi Artur Jarczyński,znany warszawski restaurator, gość programu Pawła Rożyńskiego.

Aktualizacja: 08.05.2020 06:17 Publikacja: 07.05.2020 16:49

#RZECZoBIZNESIE: Artur Jarczyński: W gastronomii przetrwają osoby z powołaniem

Foto: tv.rp.pl

Kiedy spodziewa się pan odmrażania gastronomii?

Prawdopodobnie pod koniec maja będzie można przyjmować gości w zewnętrznych ogródkach. Martwi mnie fakt, że nie otrzymaliśmy żadnych wytycznych odnośnie odległości pomiędzy stołami, parawanów oddzielających itp. Konkretna informacja ze strony rządu byłaby bardzo pomocna.

Pozostało jeszcze 94% artykułu

Dodatkowe -10% na BLACK WEEK

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Week - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Biznes
Magdalena Sobkowiak-Czarnecka: Musimy stać się liderem przemysłu obronnego
Materiał Promocyjny
Kiedy obawy rosną, liczy się realne wsparcie
Biznes
AfD dzieli przedsiębiorców. Rossmann opuszcza organizację branżową w ramach protestu
Biznes
Rosyjski sposób na auta, których klienci nie chcą. Czy szef Gazpromu pojedzie Ładą?
Biznes
HP w ciągu trzech lat zwolni około 6000 pracowników. Stawia na sztuczną inteligencję
Materiał Promocyjny
Cyberprzestępcy zwiększają skalę ataków na urządzenia końcowe – komputery i smartfony
Materiał Promocyjny
Monopol nie jest rozwiązaniem, tylko problemem
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama