Nadmorska restauracja proponuje mięso z fok

Właściciel restauracji w Jastarnii proponuje swoim klientom wprowadzenie dań z foczego mięsa.

Aktualizacja: 16.07.2015 13:16 Publikacja: 16.07.2015 12:19

Nadmorska restauracja proponuje mięso z fok

Foto: 123RF

Właściciel restauracji "Gryfon" w Jastarnii tłumaczy, że byłby to powrót do kuchni naszych przodków.

- Natura oferuje nam niezwykłe bogactwo, więc korzystajmy z niego pełnymi garściami - mówi Piotr Lisakowski w rozmowie z "Dziennikiem Bałtyckim".

Pozostało jeszcze 83% artykułu

Tylko 99 zł za rok.
Czytaj o tym, co dla Ciebie ważne.

Sprawdzaj z nami, jak zmienia się świat i co dzieje się w kraju. Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia, historia i psychologia w jednym miejscu.
Społeczeństwo
Sondaż: Polacy nie chcą oddawać życia za ojczyznę
Społeczeństwo
Ma być trudniej o polski paszport
Społeczeństwo
Dzietność w Polsce szoruje po dnie. Najnowsze dane mogą szokować
Społeczeństwo
Apel o wsparcie dla programów badawczych dla białoruskiej opozycji
Społeczeństwo
Repatriacje: więcej pieniędzy, ale tylko dla polskich zesłańców
Materiał Promocyjny
Między elastycznością a bezpieczeństwem