Reklama
Rozwiń
Reklama

Richard Bergfors: Fast food z wyższej półki

Szef najstarszej szwedzkiej sieci restauracji fast food Richard Bergfors mówi, że jego osobistym celem jest uratowanie świata przed McDonald's.

Aktualizacja: 23.06.2017 07:44 Publikacja: 22.06.2017 21:26

Richard Bergfors

Richard Bergfors

Foto: materiały prasowe

Rz: We wrześniu otwieracie we Wrocławiu pierwszą w Polsce restaurację. Ile będzie ich łącznie?

Chcemy otworzyć 200 restauracji w całej Polsce w ciągu dziesięciu lat. To jest nasz pierwszy cel, potem być może będzie ich więcej. Pierwsza restauracja zostanie otwarta we Wrocławiu we wrześniu, do grudnia otworzymy drugą w Gdańsku.

Pozostało jeszcze 94% artykułu

RP.PL i The New York Times w pakiecie za 199zł!

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Month - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do- News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL- twoje rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów, wnikliwych analiz i inspirujących rozmów w ramach magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Opinie Ekonomiczne
Marta Postuła: USA kontra Chiny: półprzewodniki jako pole bitwy?
Materiał Promocyjny
Aneta Grzegorzewska, Gedeon Richter: Leki generyczne też mogą być innowacyjne
Opinie Ekonomiczne
Witold M. Orłowski: Dlaczego sukces lepiej widać z zewnątrz
Opinie Ekonomiczne
Krzysztof Adam Kowalczyk: Nie ma darmowych lunchów. Regulacji też
Opinie Ekonomiczne
Marcin Piasecki: Narodowa obronność na pół gwizdka
Materiał Promocyjny
Osiedle Zdrój – zielona inwestycja w sercu Milanówka i… Polski
Opinie Ekonomiczne
Krzysztof Adam Kowalczyk: Jesteśmy mistrzami świata. W prokrastynacji
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama