Wytworna kolacja w centrum handlowym

W galeriach jest coraz więcej lokali gastronomicznych. Obok fast foodów powstają restauracje.

Aktualizacja: 29.07.2017 18:51 Publikacja: 29.07.2017 18:43

arta Machus-Burek, dyrektor działu powierzchni handlowych w Colliers International

arta Machus-Burek, dyrektor działu powierzchni handlowych w Colliers International

Foto: materiały prasowe

O nowych trendach na rynku handlowym w Polsce

mówi Marta Machus-Burek, dyrektor działu powierzchni handlowych w Colliers International:

Pozostało jeszcze 96% artykułu

Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Nieruchomości
Inwestorzy zameldują się na rynku magazynów?
Nieruchomości
Czeski inwestor MY Park na zakupach w Polsce
Nieruchomości
Na jakie mieszkania nas stać? Jaki jest wybór lokali na przeciętną kieszeń?
Nieruchomości
Katowice przyciągają coraz więcej firm z branży IT. Czym kusi miasto?
Materiał Promocyjny
Bank Pekao nagrodzony w konkursie The Drum Awards for Marketing EMEA za działania w Fortnite
Nieruchomości
Ghelamco Group wykupiło obligacje. Duża ulga dla inwestorów