Reklama

Wytworna kolacja w centrum handlowym

W galeriach jest coraz więcej lokali gastronomicznych. Obok fast foodów powstają restauracje.

Aktualizacja: 29.07.2017 18:51 Publikacja: 29.07.2017 18:43

arta Machus-Burek, dyrektor działu powierzchni handlowych w Colliers International

arta Machus-Burek, dyrektor działu powierzchni handlowych w Colliers International

Foto: materiały prasowe

O nowych trendach na rynku handlowym w Polsce

mówi Marta Machus-Burek, dyrektor działu powierzchni handlowych w Colliers International:

Pozostało jeszcze 96% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się świat i Polska. Jak wygląda nowa rzeczywistość polityczna po wyborach prezydenckich. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Czytaj, to co ważne.

Reklama
Nieruchomości
Coraz mniej wolnych miejsc noclegowych w górach i nad morzem
Nieruchomości
Ronson liczy na wzrost sprzedaży mieszkań
Nieruchomości
Fabryka Park w Katowicach w nowych rękach
Nieruchomości
White Stone Development wybuduje mieszkania w Warszawie i Szczecinie
Nieruchomości
PRS. Ponad pół tysiąca lokali na wynajem w AFI Home Metro Zachód
Reklama
Reklama