Aktualizacja: 01.01.2017 20:48 Publikacja: 02.01.2017 07:00
3 zdjęcia
ZobaczFoto: Kuchnia+
Zabawne, ale i pouczające spotkanie przy kuchennym blacie jest też okazją do wzbogacającej wymiany doświadczeń. – Liczy się wyszkolenie, ciężka praca, ale też uważność i zrozumienie – wylicza Marcus Wareing, szef kuchni szczycący się dwoma prestiżowymi gwiazdkami Michellina za swoje kulinarne wyczyny i dodaje: – Jedyne na czym mi zależy, to – smak.
– Postaram się wykorzystać naukę, żeby gotować lepiej od Markusa – deklaruje Mark Miodownik, profesor londyńskiego University College zajmujący się inżynierią materiałową. – Jedzenie to przecież materiał.
„It Was Just an Accident” Irańczyka Jafara Panahiego z najwyższą nagrodą. Z kolei Grand Prix wywiezie z Cannes N...
Usługa polega na dopasowaniu inwestycji klienta – lub zbudowaniu portfela od podstaw – do indywidualnej rekomendacji przygotowanej na podstawie jego z celów, sytuacji finansowej, wiedzy o rynku, doświadczenia, podejścia do ryzyka i tolerancji ewentualnych strat.
W niedzielę rozpoczyna się najstarsza impreza filmowa w Polsce – Krakowski Festiwal Filmowy. Zaprezentuje około...
Kto w tym roku w Cannes ma szansę na Złotą Palmę? Francuzka Julia Ducournau znów szokuje, Norweg Joachim Trier w...
Lato to doskonały czas na seanse filmowe na świeżym powietrzu, dlatego już 3 czerwca powraca LOT Kino Letnie: W...
Phishing, ataki DDoS i złośliwe oprogramowanie to stali bywalcy raportów dotyczących zagrożeń w sieci. Od lat są najczęściej wykorzystywanymi przez cyberprzestępców metodami, ale to nie znaczy, że sposób ich działania się nie zmienia.
W Cannes Wes Anderson pokazał nowy film, a w nim ten sam zwariowany styl i plejada gwiazd: Tom Hanks, Willem Daf...
Gdzie zdobyć wiedzę, która pomoże w zdobyciu patentu motorowodnego?
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas