Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 21.02.2018 15:06 Publikacja: 21.02.2018 15:00
Foto: AdobeStock
D&T Farm wyjaśnia, że metoda ta przewiduje powolne schładzanie komórek bananów do temperatury -60 C przed odmrożeniem ich. - Owoc został stworzony w wyniku badań przeprowadzonych przez Setsuzo Tanaka, który długo pracował nad tym w ramach swojego hobby - poinformował rzecznik gospodarstwa. - Motywacją do rozwoju projektu był fakt, że chciał on zjeść banana, który byłby pyszny i „bezpieczny”. Ludzie mogą jeść je ze skórką, gdyż są uprawiane organicznie, bez użycia chemikaliów - dodał.
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
W Kancelarii Premiera odbyło się pilne spotkanie z udziałem premiera Donalda Tuska, szefa MSWiA Tomasza Siemonia...
62,1 proc. respondentów popiera całkowity zakaz sprzedaży napojów alkoholowych na stacjach benzynowych – wynika...
Wyrok sądu miał zakończyć czteroletnią tułaczkę rodzin ze Staszowa. Miasto ma odbudować zniszczoną kamienicę. Za...
Kluczowe jest, żeby młodzi ludzie zrozumieli, czym był Holokaust, jakie mechanizmy doprowadziły do wykluczenia,...
Słowa „tu nic się nie dzieje” wracają tu do mnie refrenem. Ruch Obrony Granic nie zdobył sympatii mieszkańców Sł...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas