Reklama
Rozwiń

"Jeszcze raz" - KONKURS

Koncert premierowy nowej płyty Marka Dyjaka "Jeszcze raz" odbędzie się 26 listopada w Centralnym Basenie Artystycznym w Warszawie. Dla naszych czytelników mamy cztery płyty

Aktualizacja: 17.11.2009 16:09 Publikacja: 02.11.2009 08:24

foto. Darek Gontarski

foto. Darek Gontarski

Foto: materiały prasowe

Kim jest Marek Dyjak? Muzykiem, bardem, aktorem? Na takie pytanie odpowiada: "Sam nie wiem, kim jestem. Chyba człowiekiem", a jego mejlowe hasło brzmi "kimjestem34".

Życie jest pełne pytań. Piosenki Marka Dyjaka są takie jak życie. Ich teksty można znaleźć na stronie artysty ([link=http://marekdyjak.pl/]marekdyjak.pl[/link]).

Płytę "Jeszcze raz" nagrał z Dariuszem Cetnerem (piano), Januszem Lewandowskim (bas), Jerzym Małkiem (trąbka) i Witoldem Cisło (perkusja). Gośćmi specjalnymi są Stanisława Celińska i Włodzimierz Nahorny.

[b]Dla naszych czytelników mamy cztery płyty. Wygrają cztery pierwsze zgłoszenia na adres [mail=kultura@rp.pl]kultura@rp.pl[/mail].

Znamy już zwycięzców, poinformujemy ich drogą elektroniczną. Dziękujemy za udział w konkursie :)[/b]

[link=http://www.basen.art.pl/index.php?action=PageView&id=2825&paging=1&ref=News?=pl]Centralnym Basenie Artystycznym[/link]

[link=http://www.myspace.com/454232702]www.myspace.com/[/link]

[link=http://www.facebook.com/pages/Serwis-Kulturalny-rppl/140157390741]Zostań fanem serwisu na Facebooku[/link] - informacje o konkursach - zaproszenia na koncerty, do teatru, ciekawe książki.

Kim jest Marek Dyjak? Muzykiem, bardem, aktorem? Na takie pytanie odpowiada: "Sam nie wiem, kim jestem. Chyba człowiekiem", a jego mejlowe hasło brzmi "kimjestem34".

Życie jest pełne pytań. Piosenki Marka Dyjaka są takie jak życie. Ich teksty można znaleźć na stronie artysty ([link=http://marekdyjak.pl/]marekdyjak.pl[/link]).

Kultura
Wystawa finalistów Young Design 2025 już otwarta
Kultura
Krakowska wystawa daje niepowtarzalną szansę poznania sztuki rumuńskiej
Kultura
Nie żyje Ewa Dałkowska. Aktorka miała 78 lat
Kultura
„Rytuał”, czyli tajemnica Karkonoszy. Rozmowa z Wojciechem Chmielarzem