Reklama
Rozwiń
Reklama

#RZECZoBIZNESIE: Artur Jarczyński: W gastronomii przetrwają osoby z powołaniem

Martwi mnie, że wciąż nie mamy wytycznych rządu, jak działać po otwarciu - mówi Artur Jarczyński,znany warszawski restaurator, gość programu Pawła Rożyńskiego.

Aktualizacja: 08.05.2020 06:17 Publikacja: 07.05.2020 16:49

#RZECZoBIZNESIE: Artur Jarczyński: W gastronomii przetrwają osoby z powołaniem

Foto: tv.rp.pl

Kiedy spodziewa się pan odmrażania gastronomii?

Prawdopodobnie pod koniec maja będzie można przyjmować gości w zewnętrznych ogródkach. Martwi mnie fakt, że nie otrzymaliśmy żadnych wytycznych odnośnie odległości pomiędzy stołami, parawanów oddzielających itp. Konkretna informacja ze strony rządu byłaby bardzo pomocna.

Pozostało jeszcze 94% artykułu

RP.PL i The New York Times w pakiecie za 199zł!

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Month - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do- News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL- twoje rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów, wnikliwych analiz i inspirujących rozmów w ramach magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Biznes
Electromobility Poland wraca do gry. 4,5 mld zł z KPO na nowy projekt
Biznes
Nvidia traci inwestorów. Czy AI przestaje być złotym dzieckiem Wall Street?
Biznes
Jak zamienić marketing w motor napędowy biznesu? Premiera nowego modelu i debata ekspertów
Biznes
Dywersja na kolei, Trump poprze sankcje na partnerów Rosji i apel von der Leyen
Materiał Promocyjny
Manager w erze AI – strategia, narzędzia, kompetencje AI
Biznes
Za mało kobiet w zarządach, kryzys ofert IT w UE, Trump znosi cła na żywność
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama