GIS: salmonella w pieprzu mielonym

Główny Inspektor Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne w związku z wycofaniem z obrotu niektórych partii pieprzu czarnego mielonego wyprodukowanych przez przez Agnex Krzysztof Wierzbicki. W przyprawach wykryto bakterie salmonelli.

Publikacja: 07.11.2019 10:58

GIS: salmonella w pieprzu mielonym

Foto: GIS

Chodzi o partie nr:

- 1309/6 w opakowaniach 150 g z datą minimalnej trwałości 03.2021;

Pozostało jeszcze 97% artykułu

Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Praca, Emerytury i renty
Zwolnienie z pracy za krytykę LGBTQ i feministek? Zapadł ważny wyrok
Prawo drogowe
Trudniej będzie zdać egzamin na prawo jazdy. Wchodzi w życie "prawo Klimczaka"
Praca, Emerytury i renty
Część seniorów dostanie w lipcu dwa przelewy. Zasady wypłaty renty wdowiej
Praca, Emerytury i renty
Duże zmiany w wypłatach 800 plus w czerwcu. Od lipca nowy termin
Materiał Promocyjny
Firmy, które zmieniły polską branżę budowlaną. 35 lat VELUX Polska
Prawo dla Ciebie
Prof. Safjan o zaprzysiężeniu Karola Nawrockiego: Precyzuję stanowisko