Reklama

Technologia E-Table

Nowinką w restauracjach są dotykowe ekrany do składania zamówień. Testowała je Pizza Hut w Wielkiej Brytanii, obecnie sieć Applebee’s wprowadza do 1800 swoich placówek.

Publikacja: 15.04.2015 22:41

Technologia E-Table

Foto: Foter

Czas na rewolucję

Technologię w postaci tabletu o nazwie Presto zapewnia firma E la Carte założona przez Rajata Suriego. Na pomysł nowego rozwiązania dla gastronomii wpadł pewnego razu po tym, jak w pewnej restauracji kelner nie mógł w łatwy sposób podzielić rachunku dla ośmiu osób. Suri uświadomił sobie, że restauracje pozostają miejscami o zbyt skostniałych na nowoczesne warunki zasadach. Postanowił wprowadzić technologię także i do nich.

Pozostało jeszcze 80% artykułu

Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.

Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Treści, którym możesz zaufać.

Reklama
Społeczeństwo
Hiszpania nie boi się imigrantów
Materiał Promocyjny
W poszukiwaniu nowego pokolenia prezesów: dlaczego warto dbać o MŚP
Społeczeństwo
Niemcy: AfD rośnie w siłę. Przyczynia się do tego polityka zamkniętych oczu
Społeczeństwo
Nie dla adopcji czarnych kotów. Hiszpańskie miasto z tymczasowym zakazem w okresie Halloween
Społeczeństwo
Zjednoczenie Korei Południowej z Północną? Historyczny sondaż
Materiał Promocyjny
Stacje ładowania dla ciężarówek pilnie potrzebne
Społeczeństwo
Sondaż: Hiszpanie i Włosi obawiają się USA niemal tak samo, jak Rosji
Materiał Promocyjny
Prawnik 4.0 – AI, LegalTech, dane w codziennej praktyce
Reklama
Reklama