
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Aktualizacja: 28.10.2011 16:46 Publikacja: 28.10.2011 16:46
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Foto: Rzeczpospolita, Łukasz Solski Łukasz solsk solsk
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
© Licencja na publikację
© ℗ Wszystkie prawa zastrzeżone
Źródło: Rzeczpospolita
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Film „Zniknięcia” okazał się przyjemnym horrorem. Historia zaginięcia dzieci, które pewnego dnia wyszły z domu i...
W powieści Elżbiety Cherezińskiej Chrobry przedstawiony jest jako swój chłop, co to i wypić, i pochędożyć lubi....
„Przyjaciele muzeum” to lektura długa i żmudna. Nie przynosi, niestety, adekwatnej satysfakcji czytelniczej.
„Mafia: The Old Country” funduje wycieczkę na Sycylię z początków XX w.
„Lato 69” nie jest wyłącznie sprośną komedią młodzieżową, choć kilku pikantnych scen faktycznie tu nie brakuje.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas