
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Aktualizacja: 28.10.2011 16:46 Publikacja: 28.10.2011 16:46
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Foto: Rzeczpospolita, Łukasz Solski Łukasz solsk solsk
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
© Licencja na publikację
© ℗ Wszystkie prawa zastrzeżone
Źródło: Rzeczpospolita
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Jeszcze kilka lat temu proteinami, czyli białkami i zawierającymi je suplementami interesowali się właściwie tyl...
Rosjanie mordują poddających się żołnierzy, ich armia wkracza do krajów bałtyckich, a na południu zapędza się do...
Skończyliśmy z elitaryzmem, „redaktorstwem” i „bonżurami”. Każdy ma prawo głosu. Każdy tego prawa używa. I pojaw...
Filmy, w których grał Robert Redford i które nakręcił w ostatnich 20 latach swojej kariery, często się pomija. T...
Już za kilka tygodni w każdym polskim domu będzie rządowy „Poradnik bezpieczeństwa”. Nie wiem, jak państwo, ale...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas