Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Aktualizacja: 13.06.2019 11:35 Publikacja: 13.06.2019 11:20
Foto: Pixabay
Zamiana wołowiny, jagnięciny i kiełbasy na ryby i warzywa może zmniejszyć ryzyko wcześniejszej śmierci nawet o 17% - wynika z raportu opublikowane w British Medical Journal.
Nowe badanie zawiera analizę zwyczajów żywieniowych ponad 81 tys. Amerykanów. Uczestników pytano o spożywane produkty w ciągu ostatnich ośmiu lat życia.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Kiedy państwo rozwija się zbyt szybko, a fundamenty są słabe, wystarczy jeden kryzys, by runęło jak domek z kart...
Amerykańscy badacze przeprowadzili analizy mikrobów z pokładów wiecznej zmarzliny na Alasce. Na potrzeby projekt...
Sztuczna inteligencja wkracza do medycyny – wspomaga lekarzy w diagnostyce, planowaniu leczenia, leczeniu, a tak...
Znamy laureatów Nagrody Nobla z chemii za 2025 rok. Po godzinie 11.45 Królewska Szwedzka Akademia Nauk ogłosiła,...
Tegoroczna Nagroda Nobla z fizyki została przyznana trzem fizykom kwantowym, badającym efekt tunelowania w fizyc...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas