Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 26.09.2018 21:59 Publikacja: 26.09.2018 15:31
Foto: Adobe Stock
W sklepach sieci Lidl debiutuje owoc, nad którego wdrożeniem do towarowej uprawy w Polsce naukowcy z Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego pracowali niemal 20 lat. Naturalnie występujące w Azji mini kiwi to kiwi wielkości agrestu i pozbawione charakterystycznej włochatej skórki. Owoc jest polecany wszystkim tym, którzy muszą walczyć o właściwą proporcję cholesterolu we krwi oraz chcą zadbać o odpowiednie zaopatrzenie w witamin z grupy B oraz witamin C i E. Owoc zawiera także luteinę i minerały. Nic więc dziwnego, że jest określany modnym ostatnio mianem „superfood" (super żywności).
Wartość kawy sprzedanej w sklepach sięga już 7,7 mld zł rocznie, co oznacza wzrost o 700 mln zł w zaledwie dwa l...
To nie „wroga propaganda”, tylko oficjalne dane Moskwy: w Rosji rozpędza się kryzys żywnościowy. Załamała się pr...
Wśród najmłodszych dorosłych, czyli osób w wieku 18-25 lat, jedynie mniej niż co piąty wcale nie pije alkoholu....
Unilever zagwarantował załodze działu lodów (34 marki, m.in. Algida, Magnum, Wall's) w Europie i Wielkiej Brytan...
Lubiana przez klientów Starbucksa tradycja podawania przy ladzie własnego imienia, które zostaje następnie zapis...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas