Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 27.04.2020 18:07 Publikacja: 27.04.2020 17:17
Foto: www.beyondmeat.com
W Stanach Zjednoczonych zaczyna brakować mięsa. W kwietniu amerykański potentat mięsny Tyson musiał zamknąć swój największy zakład przetwórstwa wieprzowiny w Waterloo, a także fabrykę w Columbus Junction w stanie Iowa z powodu zarażenia pracowników koronawirusem. To nie jedyny producent mięsa, który ucierpiał na pandemii. Swoje zakłady wołowiny, wieprzowiny i drobiu zamknęły również takie wielkie światowe koncerny, jak amerykańsko-chiński Smithfield Foods i brazylijski JBS.
To nie „wroga propaganda”, tylko oficjalne dane Moskwy: w Rosji rozpędza się kryzys żywnościowy. Załamała się pr...
Wśród najmłodszych dorosłych, czyli osób w wieku 18-25 lat, jedynie mniej niż co piąty wcale nie pije alkoholu....
Unilever zagwarantował załodze działu lodów (34 marki, m.in. Algida, Magnum, Wall's) w Europie i Wielkiej Brytan...
Lubiana przez klientów Starbucksa tradycja podawania przy ladzie własnego imienia, które zostaje następnie zapis...
VELUX Polska, obchodząca w tym roku 35-lecie obecności na rynku jest jedną z tych firm, które współtworzyły polską branżę budowlaną. Od podstaw budowała kategorię użytkowych poddaszy, inwestując w przemysł, rozwijając lokalnych dostawców i kształtując standardy zrównoważonego rozwoju.
Po tygodniu eskalacji sporu i intensywnych negocjacji Węgry wycofały się z embarga. Dekret wszedł w życie w nied...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas