La Rotisserie

Paweł Oszczyk, szef kuchni to kucharz wizjoner. Elementy tradycyjnej kuchni polskiej łączy z niezwykłymi inspiracjami

Aktualizacja: 08.02.2008 20:04 Publikacja: 07.02.2008 20:01

La Rotisserie

Foto: Rzeczpospolita

ul. Kościelna 12, Stare Miasto, tel. 022 531 60 00

e-mail: info@leregina.com

strona internetowa: www.leregina.com

czynne: codz. 7-23

można płacić kartą

- krem z karczochów z tatarem z tuńczyka i kawiorem ze stynki 36 zł

- duszone w piwie i kminie policzki z prosięcia 78 zł

- Moelleux z esencją kawową 39 zł

rachunek: 153 zł

ul. Kościelna 12, Stare Miasto, tel. 022 531 60 00

e-mail: info@leregina.com

Pozostało 82% artykułu
Wydarzenia
Bezczeszczono zwłoki w lasach katyńskich
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Materiał Promocyjny
GoWork.pl - praca to nie wszystko, co ma nam do zaoferowania!
Wydarzenia
100 sztafet w Biegu po Nowe Życie ponownie dla donacji i transplantacji! 25. edycja pod patronatem honorowym Ministra Zdrowia Izabeli Leszczyny.
Wydarzenia
Marzyłem, aby nie przegrać
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Materiał Promocyjny
4 letnie festiwale dla fanów elektro i rapu - musisz tam być!