Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Aktualizacja: 01.07.2018 18:02 Publikacja: 01.07.2018 15:54
Foto: Bloomberg
Na rejsach długodystansowych rozpoczynających się w Niemczech, jako jedną z ciepłych potraw do wyboru, pasażerowie będą mieli „opcję kosmonauty” - potrawkę z kury z grzybami. To danie zostało przygotowane przez katering Lufthansy LSG Group jako jedna z propozycji wyżywienia i ulubiona potrawa niemieckiego kosmonauty, Alexandra Gersta, który wraz załogą wyleciał w kosmos w misji „Horizon” 6 czerwca. Potrawa ta, lekkostrawna i mało słona, ma być uzupełnieniem typowych posiłków, jakie pasażerowie statków kosmicznych zazwyczaj spożywają w przestworzach.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Cyberprzestępcy zaatakowali dostawcę usług dla systemów odprawy i boardingu, czym zakłócili działanie kilku głów...
– PKP Intercity podjęło decyzję, która otwiera zupełnie nowy rozdział w historii polskiej kolei dalekobieżnej. D...
Zamknięcie przez Polskę granicy z Białorusią utrudnia chiński eksport. Jechało tędy 90 proc. transportów kolejow...
W dwa tygodnie po podpisaniu umowy LOT-u z Airbusem o dostawach 40 samolotów A220 firmy zaczęły rozmawiać o konk...
Spółka koncentruje się obecnie na zahamowaniu dalszego spadku udziałów w rynku kolejowych przewozów towarowych,...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas