Aktualizacja: 01.07.2018 18:02 Publikacja: 01.07.2018 15:54
Foto: Bloomberg
Na rejsach długodystansowych rozpoczynających się w Niemczech, jako jedną z ciepłych potraw do wyboru, pasażerowie będą mieli „opcję kosmonauty” - potrawkę z kury z grzybami. To danie zostało przygotowane przez katering Lufthansy LSG Group jako jedna z propozycji wyżywienia i ulubiona potrawa niemieckiego kosmonauty, Alexandra Gersta, który wraz załogą wyleciał w kosmos w misji „Horizon” 6 czerwca. Potrawa ta, lekkostrawna i mało słona, ma być uzupełnieniem typowych posiłków, jakie pasażerowie statków kosmicznych zazwyczaj spożywają w przestworzach.
Wiadomo już, co było przyczyną pożaru samolotu British Airways, który zablokował londyńskie lotnisko Gatwick, pr...
Jeśli nie dojdzie do porozumienia handlowego z Waszyngtonem, Komisja Europejska gotowa jest do wprowadzenia ceł...
Uber zawiódł inwestorów niższymi od oczekiwań przychodami za pierwszy kwartał 2025 roku. Akcje firmy tąpnęły naw...
Rząd USA nie da pieniędzy na połączenie superszybkiej kolei z Los Angeles do San Francisco – powiedział dziennik...
Konflikt indyjsko-pakistański spowodował kolejne zakłócenia w podróżach lotniczych. Kilku przewoźników azjatycki...
W debacie o rynku pracy nie można zapominać o człowieku. Ideałem dla większości pozostaje umowa o pracę, ale technologie i potrzeba elastyczności oferują nowe rozwiązania.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas