Tylko 9 zł z Płatnościami powtarzalnymi
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 28.04.2017 17:47 Publikacja: 30.04.2017 12:00
2 zdjęcia
ZobaczFoto: materiały prasowe/Kuchnia+
Wielkie koncerny używają cukru bez skrupułów gdzie się da i ile się da – branża spożywcza to potężna gałąź przemysłu. Przetworzona żywność to obfitość cukru. Nadaje on smak i płatkom śniadaniowym, jogurtom, sosom, chlebowi, zupom, hot dogom.
– Każdy chce sprzedawać jak najwięcej. Jak osiągnąć błyskawiczny wzrost? – dodawać trochę więcej cukru! – radzi Dr Howard Moskowitz, konsultant branży, zwany Doktor Rozkosz. Konkretna mieszanka składników powodująca pożądanie konsumentów nazywana jest bowiem przez producentów „punktem rozkoszy”.
Zrealizowany w niemieckim studiu Babelsberg „Fenicki układ” Wesa Andersona to parada gwiazd z Benicio del Toro n...
Browary Warszawskie i wrocławska Kępa Mieszczańska to propozycja Echo Group dla inwestorów zainteresowanych wykończonymi mieszkaniami w prestiżowych lokalizacjach, gotowymi do zarabiania od zaraz.
Przez pryzmat „Idioty” Alvis Hermanis patrzy na Dostojewskiego i Rosję. Echa tej powieści mają się znaleźć w now...
Zakończył się 65. Krakowski Festiwal Filmowy. To było udane święto dokumentu. Triumfowały polskie dokumenty zrea...
W wieku 87 lat zmarła Loretta Swit, laureatka dwóch nagród Emmy za rolę major Margaret "Gorące Wargi" Houlihan w...
„It Was Just an Accident” Irańczyka Jafara Panahiego z najwyższą nagrodą. Z kolei Grand Prix wywiezie z Cannes N...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas