Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 16.08.2017 17:25 Publikacja: 16.08.2017 17:25
Foto: Fotolia
Szarańcza, larwy mączniaka czy świerszcz to przekąski popularne i cenione w wielu zakątkach świata, jednak w Europejczykach ciągle wywołują obrzydzenie.
Niechęć do insektów postanowiono przełamać w Szwajcarii. W przyszłym tygodniu na sklepowych półkach supermarketów Coop pojawią się hamburgery produkowane z larw chrząszcza znanego jako mącznik młynarek, z ryżu i warzyw oraz klopsiki z owadów, również na bazie mącznika młynarka. Na początek dania trafią do klientów w siedmiu lokalizacjach, będą to m.in. Genewa, Bazylea, Berno, Lozanna, Lugano oraz Zurych.
To nie „wroga propaganda”, tylko oficjalne dane Moskwy: w Rosji rozpędza się kryzys żywnościowy. Załamała się pr...
Wśród najmłodszych dorosłych, czyli osób w wieku 18-25 lat, jedynie mniej niż co piąty wcale nie pije alkoholu....
Unilever zagwarantował załodze działu lodów (34 marki, m.in. Algida, Magnum, Wall's) w Europie i Wielkiej Brytan...
Lubiana przez klientów Starbucksa tradycja podawania przy ladzie własnego imienia, które zostaje następnie zapis...
Lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja – to trzy główne czynniki, które należy brać pod uwagę decydując się na inwestycję w mieszkanie – czy to z myślą o przechowaniu lub wzroście wartości, czy zwrocie z najmu.
Po tygodniu eskalacji sporu i intensywnych negocjacji Węgry wycofały się z embarga. Dekret wszedł w życie w nied...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas