Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 27.09.2018 12:35 Publikacja: 27.09.2018 12:35
Dokładnie dwa lata temu otworzył pan olbrzymią restaurację w sercu nowego biznesowego centrum Warszawy, czyli w rejonie ronda Daszyńskiego. Skąd ten pomysł?
Długo pracowałem w branży nieruchomościowej. Po raz pierwszy znalazłem się w Polsce 21 lat temu, działałem na różnych rynkach Europy Centralnej i Zachodniej. Czymś w rodzaju mojej specjalizacji była praca przy rozwijaniu i komercjalizacji wielkich centrów handlowo-rozrywkowych takich jak Złote Tarasy w Warszawie, Palladium w Pradze czy Eurovea w Bratysławie. Fascynowało mnie planowanie części gastronomicznych takich gigantów – na przykład w Palladium poświęciliśmy na to całe najwyższe piętro. Tam są wyłącznie restauracje, kawiarnie i bary. Przestrzegano mnie, że to się nigdy nie wynajmie. A dzisiaj stanowi największą atrakcję całego obiektu.
4 czerwca w siedzibie Instytutu Wzornictwa Przemysłowego w Warszawie odbyła się Gala Finałowa 18. edycji konkurs...
Panoramiczna wystawa stu lat sztuki rumuńskiej w MCK w Krakowie jest pierwszym w Polsce tak obszernym pokazem ki...
Ewa Dałkowska, jedna z najwybitniejszych aktorek swojego pokolenia, odeszła po ciężkiej chorobie w wieku 78 lat.
Polski bank z wyróżnieniem w kategorii Metaverse. Międzynarodowe jury doceniło innowacyjną kampanię Pekao dla młodych klientów.
Wojciech Chmielarz, gwiazda polskich powieści kryminalnych, w podkaście „Rzecz o Książkach” opowiada o swoim naj...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas