Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 06.07.2015 08:00 Publikacja: 06.07.2015 08:00
Foto: Kuchnia+
Średnio za kilogram dobrej jakości solonej ikry trzeba zapłacić od 1000 do 6000 euro. Zdarza się jednak i ekstremalnie drogi, jak produkowany w Iranie kawior Almas pakowany w puszki z 24-karatowego złota. Kilogram kosztuje ok. 25 tysięcy dolarów. Z kolei biały kawior "Strottarga Bianco" można kupić za 100 tys. euro za kilogram. Jest dostarczany wyłącznie na specjalne zamówienie. Robi się go z białej ikry jesiotra albinosa, którą posypuje się 22-karatowym złotem... Nic dziwnego, że często bywa podrabiany i sprzedawany przez Internet.
Z myślą o wakacjach dystrybutorzy proponują młodym widzom sequele znanych kinowych serii „Jak wytresować smoka”...
Hanna Wróblewska, ministra kultury i dziedzictwa narodowego, powołała Kamilę Dorbach na stanowisko dyrektorki Po...
Od 20 do 28 czerwca w Poznaniu trwać będzie Malta Festival. Jej gwiazdami będą Tilda Swinton, Agnieszka Holland,...
Komisja konkursowa zakończyła rozmowy z kandydatami na stanowisko dyrektora Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej....
VELUX Polska, obchodząca w tym roku 35-lecie obecności na rynku jest jedną z tych firm, które współtworzyły polską branżę budowlaną. Od podstaw budowała kategorię użytkowych poddaszy, inwestując w przemysł, rozwijając lokalnych dostawców i kształtując standardy zrównoważonego rozwoju.
14 czerwca odbyła się finałowa gala Konkursu Wyobraź Sobie, podczas której nagrodzono najlepsze pomysły filmowe....
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas