Tylko 9 zł z Płatnościami powtarzalnymi
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 25.10.2015 14:17 Publikacja: 25.10.2015 14:00
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Foto: Materiały Promocyjne
Adam Jones (Bradley Cooper) sztukę kulinarną przyswajał podczas dziesięciu lat spędzonych w Paryżu. Tam poznał przyjaciół, zdobył sławę i branżowe nagrody. Potem stracił wszystko przez narkotyki i arogancję. Po odwyku postanowił wspiąć się na kulinarny Parnas – zdobyć trzecią gwiazdkę Michelin, niezwykle ważne w środowisku wyróżnienie. Razem z oddanym przyjacielem Tonym (Daniel Brühl) otwiera w Londynie restaurację i zaprasza do niej dawnych współpracowników oraz nowe, utalentowane osoby. Wśród nich samotna matka, twarda Hélene (Sienna Miller), która nie może znieść gwałtownego charakteru szefa, obsesyjnego perfekcjonisty.
Zrealizowany w niemieckim studiu Babelsberg „Fenicki układ” Wesa Andersona to parada gwiazd z Benicio del Toro n...
Browary Warszawskie i wrocławska Kępa Mieszczańska to propozycja Echo Group dla inwestorów zainteresowanych wykończonymi mieszkaniami w prestiżowych lokalizacjach, gotowymi do zarabiania od zaraz.
Przez pryzmat „Idioty” Alvis Hermanis patrzy na Dostojewskiego i Rosję. Echa tej powieści mają się znaleźć w now...
Zakończył się 65. Krakowski Festiwal Filmowy. To było udane święto dokumentu. Triumfowały polskie dokumenty zrea...
W wieku 87 lat zmarła Loretta Swit, laureatka dwóch nagród Emmy za rolę major Margaret "Gorące Wargi" Houlihan w...
„It Was Just an Accident” Irańczyka Jafara Panahiego z najwyższą nagrodą. Z kolei Grand Prix wywiezie z Cannes N...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas