Reklama

Bryza pachnąca czekoladą

Na polskie wybrzeże warto jechać nie tylko dla widoków i świeżej ryby, ale także dla regionalnych słodyczy.

Publikacja: 14.12.2015 21:00

Słodycze Bałtyku trafiają dziś na 20 zagranicznych rynków

Słodycze Bałtyku trafiają dziś na 20 zagranicznych rynków

Foto: materiały prasowe

– Praliny kupuje się oczami – mówi Aneta Barzyk, która od 2008 r. prowadzi z mężem Rafałem firmę Dom Czekolady w Gdyni.

Dlatego oferują czekoladki w 40 różnych kształtach. – Lista smaków, które jesteśmy w stanie zrobić, jest właściwie nieograniczona – przyznaje Aneta Barzyk.

Pozostało jeszcze 95% artykułu

RP.PL i The New York Times

Kup roczną subskrypcję RP.PL i ciesz się dostępem do The New York Times!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Biznes
Producenci napojów uciekają z systemu kaucyjnego
Biznes
Donald Trump traci cierpliwość. Nowe sankcje na Rosję na horyzoncie
Biznes
Gwarancje dla Ukrainy, AI ACT hamuje rozwój, zwrot Brukseli ws. aut spalinowych
Biznes
Polskie firmy chcą zamrożenia AI Act
Biznes
Nowe technologie nieodłączną częścią biznesu
Materiał Promocyjny
Lojalność, która naprawdę się opłaca. Skorzystaj z Circle K extra
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama