Reklama
Rozwiń
Reklama

Bryza pachnąca czekoladą

Na polskie wybrzeże warto jechać nie tylko dla widoków i świeżej ryby, ale także dla regionalnych słodyczy.

Publikacja: 14.12.2015 21:00

Słodycze Bałtyku trafiają dziś na 20 zagranicznych rynków

Słodycze Bałtyku trafiają dziś na 20 zagranicznych rynków

Foto: materiały prasowe

– Praliny kupuje się oczami – mówi Aneta Barzyk, która od 2008 r. prowadzi z mężem Rafałem firmę Dom Czekolady w Gdyni.

Dlatego oferują czekoladki w 40 różnych kształtach. – Lista smaków, które jesteśmy w stanie zrobić, jest właściwie nieograniczona – przyznaje Aneta Barzyk.

Pozostało jeszcze 95% artykułu

Promocja Świąteczna!

Wybierz roczną subskrypcję RP.PL i ciesz się dostępem do The New York Times!

Pierwszy rok 179 zł, potem 390 zł pobierane automatycznie co roku.

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Biznes
Amerykanie już nie kupią najnowszych chińskich dronów. „Niedopuszczalne ryzyko”
Biznes
Droższa Wigilia, chińskie cła i przeludnione mieszkania w Polsce
Biznes
Spotykamy naukę z biznesem
Biznes
Europa, czyli spokojna przystań
Biznes
Co zadecyduje o losach świata w 2026 roku
Materiał Promocyjny
W kierunku zrównoważonej przyszłości – konkretne działania
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama