Tylko 9 zł z Płatnościami powtarzalnymi
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 07.09.2015 07:21 Publikacja: 07.09.2015 07:05
„El Celler de Can Roca - za kulisami najlepszej restauracji świata”
Foto: Kuchnia+
W 2013 roku restauracja El Celler de Can Roca zajęła pierwsze miejsce w prestiżowym rankingu magazynu „Restaurant". Lokal prowadzony przez trzech braci Roca jest ich kolejnym sukcesem po „elBulli". Ulokowana w katalońskiej Gironie restauracja nie narzeka na brak gości. Cierpliwie czekają na możliwość rezerwacji stolika, choć trwa to zazwyczaj wiele miesięcy. Lokal może jednorazowo przyjąć 55 gości, których obsługuje 60-osobowy personel.
Na szczęśliwych uczestników tej wyjątkowej uczty czeka zestaw 12 dań i 12 win. I nawet jadalny odlew nosa jednego z braci, który jak mówi – w ten sposób pokazuje, że zapachy można zjeść.
Pierwszy odcinek drugiego sezonu „The Last of Us” w Ameryce przyciągnął 5,3 miliona widzów na kanale HBO i platf...
Łódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Bratoszewicach ma zaszczyt zaprosić na VI Krajowe Dni Pola Bratoszewice 2025.
W filmie był Andrzej Wajda, a w muzyce filmowej Jerzy „Duduś” Matuszkiewicz. – To był prawdziwy gigant – mówi o...
Stało się to, co przewidywaliśmy: wystarczyło zdjąć z TVP klątwę bojkotu odbiorców, którzy kojarzyli telewizję p...
Do reżyserii Teatru TV wraca Wojciech Smarzowski i Krzysztof Zanussi, pierwszy spektakl wystawi Jan Holoubek i z...
Phishing, ataki DDoS i złośliwe oprogramowanie to stali bywalcy raportów dotyczących zagrożeń w sieci. Od lat są najczęściej wykorzystywanymi przez cyberprzestępców metodami, ale to nie znaczy, że sposób ich działania się nie zmienia.
Od czasu premier nowej dyrekcji Teatru TV (maj 2024) jego widownia wzrosła w minionym roku o 2,5 mln widzów (wob...
Gdzie zdobyć wiedzę, która pomoże w zdobyciu patentu motorowodnego?
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas