Amerykańskie Muzeum Lodów otworzyło zagraniczną placówkę

Amerykańskie Muzeum Lodów otworzyło w Singapurze pierwszą zagraniczną placówkę - słodką rozrywkę pozwalającą zapomnieć o koronawirusie po ograniczeniach wprowadzonych w tym mieście-państwie.

Aktualizacja: 19.08.2021 18:00 Publikacja: 19.08.2021 17:58

Amerykańskie Muzeum Lodów otworzyło zagraniczną placówkę

Foto: materiały prasowe

Chętni do zwiedzania muzeum utrzymanego w różowym kolorze musieli rezerwować bilety, aby nie doszło do powstania tłoku. Zapowiedź otwarcia takiego miejsca wywołała ogromne zainteresowanie wszystkimi eksponatami.

 - To była duża frajda w dmuchanym zamku, mieliśmy maski na twarzy, skakaliśmy w nim, aby zrzucić kalorie - stwierdziła specjalistka od fitnessu Trudy Sweeney zajadając loda z czerwonej fasoli. Jej przyjaciel Mitch Tugade dodał, że muzeum jest miłym oderwaniem się od pandemii - To naprawdę dobre miejsce. Kiedy jest się tu, człowiek jest szczęśliwy i zapomina o tym, co jest na zewnątrz - powiedział.

„Rzeczpospolita” najbardziej opiniotwórczym medium października!
Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.

Czytaj za 9 zł miesięcznie!
Przemysł spożywczy
Królewiec wprowadza kartki na żywność, ale nie dla wszystkich
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Przemysł spożywczy
Upadła Manufaktura Piwa Wódki i Wina. Palikot w areszcie. Czy to początek końca?
Przemysł spożywczy
Czeczen właścicielem aktywów Danone w Rosji. Jest odznaczony „Orderem Kadyrowa”
Przemysł spożywczy
Masło rekordowo drogie. Indeks światowych cen żywności najwyżej od kwietnia 2023 r.
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Przemysł spożywczy
Święta, święta i… do kosza. Wyrzucamy 1,6 kg świątecznego jedzenia na osobę