Reklama
Rozwiń
Reklama

Sokołów na Wybrzeżu Kości Słoniowej

Czołowa firma mięsna zapowiada kolejne nowe produkty w 2016 roku. W ubiegłym roku, m.in. dzięki nowościom zwiększyła sprzedaż o 4 proc.

Aktualizacja: 04.01.2016 11:38 Publikacja: 04.01.2016 08:37

Sokołów na Wybrzeżu Kości Słoniowej

Foto: spółka

Ubiegłoroczny wzrost produkcji przełożył się wzrost zatrudnienia w Sokołowie. Grupa zyskała niemal 100 nowych etatów.

- Zdobyliśmy także kilka nowych rynków eksportowych: Wietnam, Kongo czy Wybrzeże Kości Słoniowej – mówi Bogusław Miszczuk, prezes Sokołowa.

Pozostało jeszcze 81% artykułu

RP.PL i The New York Times w pakiecie za 199zł!

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Month - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do- News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL- twoje rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów, wnikliwych analiz i inspirujących rozmów w ramach magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Przemysł spożywczy
Nutella w tarapatach. Najgorsze zbiory orzechów laskowych od dekad
Materiał Promocyjny
Czy polskie banki zbudują wspólne AI? Eksperci widzą potencjał, ale też bariery
Przemysł spożywczy
Małpki królują na stacjach benzynowych. Stacje walczą o handel procentami
Przemysł spożywczy
Unilever zabronił szefowi Ben & Jerry’s produkcji propalestyńskich lodów. On i tak je zrobi
Przemysł spożywczy
Henryk Kania dostanie list żelazny, jeśli wpłaci 8 mln zł poręczenia
Materiał Promocyjny
Urząd Patentowy teraz bardziej internetowy
Przemysł spożywczy
„Koniec głaskania się po głowach w branży roślinnej”. Rewolucji nie ma, ale branża rośnie
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama