Święto dobrej kuchni

Gault & Millau | Wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni polskich restauracji towarzyszyło premierze II edycji słynnego „Żółtego Przewodnika".

Publikacja: 29.11.2015 20:00

Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamcz

Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamczyk, naczelna „Żółtego Przewodnika”, Justyna Słupska-Kartaczowska

Foto: Fotorzepa, Robert Gardziński

Niedzielny wieczór był jednym z najważniejszych w roku dla restauracji i hoteli w Polsce. Podczas uroczystej gali na terenie Wyścigów Konnych Służewiec przyznano wyróżnienia w pięciu kategoriach: szef kuchni tradycyjnej, kobieta szef, młody talent, szef jutra oraz szef roku.

Zwycięzcy, fanfary, łzy wzruszenia

Pozostało jeszcze 88% artykułu

119 zł za rok czytania RP.PL

Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.

Kultura
Współpraca OmenaArt Foundation z Tate i Sotheby’s
Materiał Promocyjny
Suzuki e VITARA jest w pełni elektryczna
Kultura
Podcast „Komisja Kultury”: Co nowego w kinach?
Kultura
Polsko-brytyjski sezon kulturalny. Szereg wydarzeń w obu krajach
Kultura
Maciej Wróbel nowym wiceministrem kultury i dziedzictwa narodowego
Materiał Promocyjny
Kluczowe funkcje Małej Księgowości, dla których warto ją wybrać
Kultura
Paszporty „Polityki”: Marek Koterski, ukarana hafciarka i demaskatorzy rosyjskich agentów
Materiał Promocyjny
Najlepszy program księgowy dla biura rachunkowego