Święto dobrej kuchni

Gault & Millau | Wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni polskich restauracji towarzyszyło premierze II edycji słynnego „Żółtego Przewodnika".

Publikacja: 29.11.2015 20:00

Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamcz

Zdobywcy nagród: od lewej Paweł Oszczyk, Michał Bryś, Adrian Klonowski, Michał Kuter, Justyna Adamczyk, naczelna „Żółtego Przewodnika”, Justyna Słupska-Kartaczowska

Foto: Fotorzepa, Robert Gardziński

Niedzielny wieczór był jednym z najważniejszych w roku dla restauracji i hoteli w Polsce. Podczas uroczystej gali na terenie Wyścigów Konnych Służewiec przyznano wyróżnienia w pięciu kategoriach: szef kuchni tradycyjnej, kobieta szef, młody talent, szef jutra oraz szef roku.

Zwycięzcy, fanfary, łzy wzruszenia

Pozostało jeszcze 88% artykułu

Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Kultura
Wystawa finalistów Young Design 2025 już otwarta
Kultura
Krakowska wystawa daje niepowtarzalną szansę poznania sztuki rumuńskiej
Kultura
Nie żyje Ewa Dałkowska. Aktorka miała 78 lat
Materiał Promocyjny
Bank Pekao nagrodzony w konkursie The Drum Awards for Marketing EMEA za działania w Fortnite
Kultura
„Rytuał”, czyli tajemnica Karkonoszy. Rozmowa z Wojciechem Chmielarzem