Krzysztof Kłapa: Polacy lubią WieśMaca

Rynek gastronomiczny w Polsce liczony jest w miliardach złotych. Jest to rynek, który obecnie dynamicznie się rozwija z wielkim potencjałem - mówi Krzysztof Kłapa, dyrektor ds. korporacyjnych McDonald’s Polska.

Publikacja: 10.05.2017 16:56

Krzysztof Kłapa

Krzysztof Kłapa

Foto: rp.pl

„Rzeczpospolita” najbardziej opiniotwórczym medium października!
Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.

Czytaj za 9 zł miesięcznie!
Materiał partnera
Amerykanie budują kadry jądrowe w Polsce – to szansa dla naszej gospodarki
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Materiał partnera
Zdrowie to najlepsza inwestycja
Materiał partnera
Energetyka jądrowa w centrum uwagi
Europejski Kongres Gospodarczy
Wartości, które należy promować w biznesie
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Europejski Kongres Gospodarczy
Czy proste podatki są możliwe