Tylko 79 zł za pół roku czytania.
Co zyskasz kupując subskrypcję? - możliwość zakupu tysięcy ebooków i audiobooków w super cenach (-40% i więcej!)
- dostęp do treści RP.PL oraz magazynu PLUS MINUS.
Aktualizacja: 19.05.2020 22:05 Publikacja: 19.05.2020 21:00
Foto: Fotorzepa/ Robert Gardziński
Zamknięcie lokali gastronomicznych w czasie pandemii stało się gwoździem do trumny dla wielu biznesów tego sektora. Antoine Azais, prezes platformy Gastrojob, działającej w branży gastronomicznej, wskazuje, iż wielu dobrze prosperującym firmom, które miały stabilne przychody finansowe i lojalnych klientów, w tym kluczowym momencie zabrakło kapitału obrotowego. Efekt?
– Zbankrutuje około 20–30 proc. lokali gastronomicznych – zauważa Azais.
Sąd okręgowy utrzymał wyrok skazujący, wydany przez sąd pierwszej instancji ponad rok temu w sprawie brutalnej n...
Dla kupującego trzyletnie benzynowe Audi A4 cofnięcie licznika o 100 tys. km oznacza stratę 28,9 tys. zł. W przy...
Obserwujemy stopniową odbudowę europejskiego sektora stoczniowego, głównie w obszarze okrętownictwa. W Europie u...
W czwartek MON podpisuje umowę na wozy bojowe Borsuk za miliardy złotych. Ale jednocześnie pieniędzy jest na bro...
Przesłanki i czynniki efektywnego wdrażania projektów OZE przez JST uwzględniające kwestie ekonomiczne, środowiskowe i społeczne.
Rosyjski reżim znalazł nowy sposób omijania sankcji. Wykorzystuje producentów nawozów do zakupu surowców niezbęd...
W salonach dealerskich sieci Suzuki w całej Polsce ruszyły pokazy premierowych motocykli Suzuki DR-Z4S i DR-Z4SM. Nowe maszyny będzie można zobaczyć w miastach praktycznie w całej Polsce.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas