fbTrack
REKLAMA
REKLAMA

Plus Minus

Okno na świat

W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Rzeczpospolita, Łukasz Solski Łukasz solsk solsk
Autor: Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
Źródło: Rzeczpospolita
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
NAJNOWSZE Z RP.PL
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
REKLAMA
REKLAMA