Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 08.11.2018 14:19 Publikacja: 08.11.2018 13:00
Foto: Bloomberg
To już kolejny raz przed świętami będzie można w Lidlu zbierać naklejki i wymieniać je na książki kucharskie. Tym razem sieć zadbała o to, by książka była na najwyższym poziomie, gdyż opracowała ją we współpracy z Instytutem Żywności i Żywienia oraz o to, by jej nie zabrakło, bo nakład sięgnął 2 milionów egzemplarzy. O atrakcyjność przepisów zadbali współpracujący z Lidlem od dłuższego czasu Karol Okrasa i Daria Ładocha oraz blogerka Kinga Paruzel i cukiernik Paweł Malecki. Swoją cegiełkę dołożyła też Polska Federacja Banków Żywności, która podzieliła się wiedzą na temat niemarnowania żywności.
Drożejąca kawa to już nie tylko ciekawostka z rynków surowcowych. Z miesiąca na miesiąc jej ceny rosną na sklepo...
W środę w nocy podczas pracy w magazynie Amazona w Sosnowcu zmarł 48-letni mężczyzna. Jego ciało znaleźli pracow...
Amazon zainwestuje 40 mld funtów w Wielkiej Brytanii w ciągu najbliższych trzech lat, tworząc tysiące miejsc pra...
Amazon Prime Day, święto zakupów na popularnej platformie sprzedażowej, może w tym roku okazać się wielką klapą....
VELUX Polska, obchodząca w tym roku 35-lecie obecności na rynku jest jedną z tych firm, które współtworzyły polską branżę budowlaną. Od podstaw budowała kategorię użytkowych poddaszy, inwestując w przemysł, rozwijając lokalnych dostawców i kształtując standardy zrównoważonego rozwoju.
Ponad połowa konsumentów jest gotowa udostępniać sieciom handlowym i markom informacje o swoich preferencjach za...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas