Reklama
Rozwiń
Reklama

Majonez Kielecki zmienia jeden z podstawowych składników

Producent popularnego majonezu Kielecki, Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem”, ogłosiła, że dokonała ważnej zmiany w składzie produktu. Jak zareagują na to konsumenci?

Publikacja: 18.10.2023 13:48

Majonez Kielecki zmienia jeden z podstawowych składników

Foto: Adobe Stock

ala

Kielecki czy Winniary? – ten słynny spór, który rozgrzał już emocje przy niejednym rodzinnym stole, toczącą Polacy od lat. Jedno jest pewne – wielu rodaków jest silnie przywiązana do wybranej przez siebie marki majonezu i rzadko decyduje się na zakup innej. Co powiedzą konsumenci na zmiany w składzie swoich ulubionych produktów?

Istotnej zmiany w Majonezie Kielecki dokonała właśnie odpowiedzialna za jego produkcję Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem”. Jak podała, na rynek trafiła pierwsza partia kilkudziesięciu ton Majonezu Kieleckiego wyprodukowana zgodnie z nową recepturą.

RP.PL i The New York Times!

Kup roczną subskrypcję w promocji - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Przemysł spożywczy
Drożyzna kawie nie odpuszcza, ceny znów wzrosły o ponad 30 proc.
Przemysł spożywczy
Załamanie eksportu z Sinciangu: chiński koncentrat zalega w magazynach
Przemysł spożywczy
Pozew żony Henryka Kani blokuje spłatę 880 mln zł długów. Czeka 583 wierzycieli
Przemysł spożywczy
Nutella w tarapatach. Najgorsze zbiory orzechów laskowych od dekad
Materiał Promocyjny
Jak budować strategię cyberodporności
Przemysł spożywczy
Małpki królują na stacjach benzynowych. Stacje walczą o handel procentami
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama