Aktualizacja: 28.04.2016 18:57 Publikacja: 28.04.2016 18:23
Foto: 123RF
Najlepiej nie tylko piękny, ale także smakowity. Przewrotnie mogę powiedzieć, że przez lata brakowało mi dobrych, sprawdzonych podpowiedzi kulinarno-wyjazdowych, więc przyciągnęłam do Polski jeden z najlepszych przewodników. Nawet teraz, mimo że wielokrotnie przed drukiem czytam wszystkie teksty i recenzje, przed podjęciem decyzji wertuję wieczorami „Żółty Przewodnik", rozmarzając się nad smakami poszczególnych miejsc. Od kameralnej agroturystyki z fantastyczną kuchnią po pełne przepychu i elegancji pałace, gdzie o podniebienia gości dbają szefowie kuchni i sommelierzy.
To będzie wydarzenie, które zachwyca nie tylko rozmachem organizacyjnym, ale również głębokim zrozumieniem potrz...
Jak artyści, projektanci i architekci wykorzystują naukę, aby chronić wodę, życiodajny żywioł, którego nam coraz...
Przed nami niepowtarzalna Noc Muzeów 2025, którą świętować można w całej Polsce: w Warszawie, Krakowie, Poznaniu...
W CSW Znaki Czasu w Toruniu trwa wystawa „Nie pytaj o Polskę”. Przewodnikami są cytaty z polskich hitów, m.in. K...
Złotego Lwa na Biennale Architektury 2025 zdobył Pawilon Bahrajnu.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas