Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 13.03.2016 16:48 Publikacja: 13.03.2016 16:33
Foto: YouTube
Adamczewski kulinariami zajmował się od 40 lat. Był autorem przewodników po warszawskich restauracjach i wielu książek o gotowaniu. m.in. "Wielki świat od kuchni", "Smakosz wędrowny", "Męskie gotowanie", "Krwawa historia smaków".
Miał również swoją audycję w TOK FM.
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Kontrowersyjne zachowania, awans do elitarnej jednostki policji, a w finale wpadka z mefedronem i zwolnienie – u...
Ponad 16 tysięcy kandydatów zgłosiło chęć studiowania w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego – to wynik pierws...
Wielkimi krokami zbliżamy się do Dni Konia Arabskiego - najważniejszego w Polsce i jednego z najbardziej rozpozn...
Warszawa wzmacnia opiekę zdrowotną dla osób starszych. Narodowy Instytut Onkologii otwiera pierwszy w Polsce Pod...
Warszawa i Polska odnotowują zatrważające statystyki wypadków drogowych w szczycie sezonu wakacyjnego 2025. Anal...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas