Marysieńka

Ekskluzywnie. Szef kuchni podaje nowoczesne dania, chętnie łączy mięso i ryby z owocami

Aktualizacja: 08.02.2008 20:49 Publikacja: 07.02.2008 20:49

Marysieńka

Foto: Rzeczpospolita

pl. Zawiszy 1 (hotel Jan III Sobieski), tel. 022 579 10 00

e-mail: hotel@sobieski.com.pl

strona internetowa: www.sobieski.com.pl

czynne: codz. przez 24 godz./dobę

można płacić kartą

- pasztet z dziczyzny podany z marynowaną gruszką i sosem żurawinowym 45 zł

- pieczona golonka wieprzowa na purée z grochu i z kwaśną kapustą 35 zł

rachunek: 80 zł

pl. Zawiszy 1 (hotel Jan III Sobieski), tel. 022 579 10 00

e-mail: hotel@sobieski.com.pl

Wydarzenia
Bezczeszczono zwłoki w lasach katyńskich
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Materiał Promocyjny
GoWork.pl - praca to nie wszystko, co ma nam do zaoferowania!
Wydarzenia
100 sztafet w Biegu po Nowe Życie ponownie dla donacji i transplantacji! 25. edycja pod patronatem honorowym Ministra Zdrowia Izabeli Leszczyny.
Wydarzenia
Marzyłem, aby nie przegrać
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Materiał Promocyjny
4 letnie festiwale dla fanów elektro i rapu - musisz tam być!