Mięso klonowanego bydła nie różni się od tego z tradycyjnej hodowli. The Advisory Committee on Novel Foods and Processes z Wielkiej Brytanii douściłby je do spożycia.
[i] —kru,reuters[/i]
Mięso klonowanego bydła nie różni się od tego z tradycyjnej hodowli. The Advisory Committee on Novel Foods and Processes z Wielkiej Brytanii douściłby je do spożycia.
[i] —kru,reuters[/i]
© Licencja na publikację
© ℗ Wszystkie prawa zastrzeżone
Źródło: Rzeczpospolita
Mięso klonowanego bydła nie różni się od tego z tradycyjnej hodowli. The Advisory Committee on Novel Foods and Processes z Wielkiej Brytanii douściłby je do spożycia.
[i] —kru,reuters[/i]
Homo sapiens oraz neandertalczycy są niemal identyczni na poziomie genetycznym. Istnieją jednak różnice, które z...
W RPA opracowano nową metodę walki z kłusownictwem. W rogi nosorożców wstrzyknięto radioaktywne izotopy, które m...
Wkrótce odbędzie się Future Frombork Festival, interdyscyplinarna impreza, która łączy świat nauki i sztuki. W p...
51-letni reaktor jądrowy MARIA, którego głównym zadaniem jest produkcja radiofarmaceutyków, już niebawem – w cią...
Naukowcy z University of California w Riverside i Instytutu Naukowego Weizmanna w Izraelu podzielili się niezwyk...
Wspiera edukację, lokalne społeczności oraz pracowników w ich trudnych życiowych momentach. Od 35 lat duński holding VKR – właściciel marek VELUX oraz spółek siostrzanych konsekwentnie pokazuje, że kapitał społeczny jest tak samo ważny jak kapitał finansowy.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas