Aktualizacja: 10.12.2015 20:02 Publikacja: 10.12.2015 20:02
2 zdjęcia
ZobaczFoto: Gault&Millau
Dziś, po wielu tygodniach utrzymywania koniecznej tajemnicy, mogę zacząć dzielić się nowymi rekomendacjami. Zrobię to z radością, zwłaszcza że wiele z nich to prawdziwe przeboje rynku restauracyjnego.
A nowe restauracje objawiają się niczym królik z kapelusza. Od morza po góry coraz śmielej pojawiają się nowe koncepty. Wśród magmy jadłodajni, sieciówek na głównych ulicach miast, serwujących sklonowaną plazmę z sosów z proszku, mrożonych warzyw i półproduktów, co jakiś czas zakwita nadzieja.
Naukowcy zbadali rekordowo dużą próbkę artefaktów z czasów imperium Azteków. Badania ujawniły, który typ obsydia...
Ani miejsce, ani czas, ani granice nie są dla niej barierą. Żyjemy w czasach dezinformacji. W dobie popularności...
Naukowcy od wielu lat zastanawiali się, z czego wynika charakterystyczny rudy kolor sierści kotów i dlaczego zaz...
Badania opinii publicznej pozwalają poznać nastroje społeczne. Jednak kluczem do analizy i zrozumienia przekonań...
Jak sprawić, by budżet obywatelski był istotnie obywatelski? Warszawscy informatycy znaleźli na to sposób. Oprac...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas