Aktualizacja: 26.05.2016 19:22 Publikacja: 26.05.2016 19:22
Wypucowane grille lśnią zapraszająco. Butelki bąbli wypełniają wnętrza lodówek, karneciki wypełniają się zaproszeniami. Jednak chcąc utrzymać styl i fason, nie wolno tracić czujności. W takie dni umawianie się po prostu na obiad lub kolację nie tylko wypełnia znamiona faux pas pierwszego stopnia, ale także grozi zepchnięciem na towarzyskie rubieże. I wcale nie wystarczy nazwać niedzielnego obiadku lunchem. Obudźcie się, teraz królują brunch i linner!
Tomasz Pindel w roli przewodnika po świecie iberoamerykańskiej literatury, duchowości i historii. Tłumacz, liter...
To będzie wydarzenie, które zachwyca nie tylko rozmachem organizacyjnym, ale również głębokim zrozumieniem potrz...
Jak artyści, projektanci i architekci wykorzystują naukę, aby chronić wodę, życiodajny żywioł, którego nam coraz...
Przed nami niepowtarzalna Noc Muzeów 2025, którą świętować można w całej Polsce: w Warszawie, Krakowie, Poznaniu...
W CSW Znaki Czasu w Toruniu trwa wystawa „Nie pytaj o Polskę”. Przewodnikami są cytaty z polskich hitów, m.in. K...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas