Reklama
Rozwiń
Reklama

Uczta na wiele rąk

Popis kulinarny nie zawsze musi być występem solowym. Coraz częstsze i modniejsze są wydarzenia, w których największą atrakcję stanowi synergia talentów kilku szefów.

Aktualizacja: 21.04.2016 22:59 Publikacja: 21.04.2016 18:44

Uczta na wiele rąk

Foto: 123RF

Na świecie wielcy gotują razem, a bywa, że zamieniają się na pewien czas restauracjami. Cel jest zawsze ten sam: smak i zabawa. A do tego rozrywka dla gości plus wymiana wiedzy i doświadczeń szefów.

Moda ta dotarła także do nas, urozmaicając krajobraz kulinarny i jednocząc środowisko szefów. Mało chwil cieszy tak bardzo jak obserwowanie kipiącej energii zespołu gotującego razem i prześcigającego się w pomysłach. Także lądujące na talerzach efekty współpracy radują oczy i podniebienia. Łowcom niepowtarzalnych doznań mogą sprawić szczególną przyjemność.

Pozostało jeszcze 95% artykułu

Dodatkowe -10% na BLACK WEEK

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Week - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Patronat Rzeczpospolitej
Znamy Laureatów Konkursu Dobry Wzór 2025
Materiał Promocyjny
Twoja gwiazda bliżej niż myślisz — Mercedes Van ProCenter
Kultura
Biblioteki budują wspólnotę
Kultura
Arrasy i abakany na Wawelu. A także inne współczesne dzieła w królewskich komnatach
Kultura
„Halloween Horror Nights”: noc, w którą horrory wychodzą poza ekran
Materiał Promocyjny
Cyberprzestępcy zwiększają skalę ataków na urządzenia końcowe – komputery i smartfony
Kultura
Nie żyje Elżbieta Penderecka, wielka dama polskiej kultury
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama