Aktualizacja: 21.04.2016 22:59 Publikacja: 21.04.2016 18:44
Foto: 123RF
Na świecie wielcy gotują razem, a bywa, że zamieniają się na pewien czas restauracjami. Cel jest zawsze ten sam: smak i zabawa. A do tego rozrywka dla gości plus wymiana wiedzy i doświadczeń szefów.
Moda ta dotarła także do nas, urozmaicając krajobraz kulinarny i jednocząc środowisko szefów. Mało chwil cieszy tak bardzo jak obserwowanie kipiącej energii zespołu gotującego razem i prześcigającego się w pomysłach. Także lądujące na talerzach efekty współpracy radują oczy i podniebienia. Łowcom niepowtarzalnych doznań mogą sprawić szczególną przyjemność.
Tomasz Pindel w roli przewodnika po świecie iberoamerykańskiej literatury, duchowości i historii. Tłumacz, liter...
To będzie wydarzenie, które zachwyca nie tylko rozmachem organizacyjnym, ale również głębokim zrozumieniem potrz...
Jak artyści, projektanci i architekci wykorzystują naukę, aby chronić wodę, życiodajny żywioł, którego nam coraz...
Przed nami niepowtarzalna Noc Muzeów 2025, którą świętować można w całej Polsce: w Warszawie, Krakowie, Poznaniu...
W CSW Znaki Czasu w Toruniu trwa wystawa „Nie pytaj o Polskę”. Przewodnikami są cytaty z polskich hitów, m.in. K...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas