Reklama

Uczta na wiele rąk

Popis kulinarny nie zawsze musi być występem solowym. Coraz częstsze i modniejsze są wydarzenia, w których największą atrakcję stanowi synergia talentów kilku szefów.

Aktualizacja: 21.04.2016 22:59 Publikacja: 21.04.2016 18:44

Uczta na wiele rąk

Foto: 123RF

Na świecie wielcy gotują razem, a bywa, że zamieniają się na pewien czas restauracjami. Cel jest zawsze ten sam: smak i zabawa. A do tego rozrywka dla gości plus wymiana wiedzy i doświadczeń szefów.

Moda ta dotarła także do nas, urozmaicając krajobraz kulinarny i jednocząc środowisko szefów. Mało chwil cieszy tak bardzo jak obserwowanie kipiącej energii zespołu gotującego razem i prześcigającego się w pomysłach. Także lądujące na talerzach efekty współpracy radują oczy i podniebienia. Łowcom niepowtarzalnych doznań mogą sprawić szczególną przyjemność.

Pozostało jeszcze 95% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.

Subskrybuj i bądź na bieżąco!

Reklama
Kultura
Lech Majewski: Mamy fantastyczny czas dla plakatu. Nie boimy się AI
Kultura
Hockney, Cézanne, Niki de Saint Phalle i Cartier. Wakacyjne wystawy w Europie
Kultura
Polka wygrała Międzynarodowe Biennale Plakatu w Warszawie. Plakat ma być skuteczny
Kultura
Kendrick Lamar i 50 Cent na PGE Narodowym. Czy przeniosą rapową wojnę do Polski?
Materiał Promocyjny
Sprzedaż motocykli mocno się rozpędza
Patronat Rzeczpospolitej
Gala 50. Nagrody Oskara Kolberga już 9 lipca w Zamku Królewskim w Warszawie
Reklama
Reklama