Reklama

Jak zarabiać dużo, oferując niskie ceny

Rozmowa z właścicielami sieci restauracji ORZO people-music-nature – Maciejem Żakowskim (MŻ) , Piotrem Kwaśniewskim (PK) i Marcinem Wrońskim (MW), o pasji, ciężkiej pracy i trudach w branży gastronomicznej. O tym, co rejs statkiem ma wspólnego z prowadzeniem restauracji. Nowych trendach eko i zielonej przestrzeni miejskiej.

Publikacja: 31.07.2019 11:47

Jak zarabiać dużo, oferując niskie ceny

W ciągu 10 miesięcy swojej działalności otworzyli Panowie trzy bardzo duże restauracje, które osiągnęły sukces w zasadzie od pierwszego dnia swoje działalności. Proszę powiedzieć, co trzeba zrobić, by uzyskać taki efekt w tak trudnej branży, jaką jest gastronomia?


MW: Przede wszystkim jest to bardzo trudne, ma na to wpływ wyjątkowo wiele czynników. Gastronomia to branża, w której zbiegają się wszystkie gałęzie gospodarki. Od przemysłu po usługi konsumenckie. Szalenie ważne jest to, że restauracja działa na pełnych obrotach dopiero wtedy, kiedy wszystkie jej elementy działają i zbiegają się na równie wysokimi poziomie.

Pozostało jeszcze 95% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się świat i Polska. Jak wygląda nowa rzeczywistość polityczna po wyborach prezydenckich. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Czytaj, to co ważne.

Reklama
Ekonomia
Kredyty gotówkowe a budżet domowy. Jak efektywnie nimi zarządzać?
Ekonomia
Firmy coraz częściej stawiają na prestiż
Ekonomia
Nowa era turystyki – kiedy dane pomagają tworzyć lepsze doświadczenia
Ekonomia
Małe i średnie firmy potrzebują doskonalenia kompetencji cyfrowych
Materiał Promocyjny
Rödl & Partner doradza przy sekurytyzacji VEHIS
Reklama
Reklama