Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 31.07.2019 11:47 Publikacja: 31.07.2019 11:47
W ciągu 10 miesięcy swojej działalności otworzyli Panowie trzy bardzo duże restauracje, które osiągnęły sukces w zasadzie od pierwszego dnia swoje działalności. Proszę powiedzieć, co trzeba zrobić, by uzyskać taki efekt w tak trudnej branży, jaką jest gastronomia?
MW: Przede wszystkim jest to bardzo trudne, ma na to wpływ wyjątkowo wiele czynników. Gastronomia to branża, w której zbiegają się wszystkie gałęzie gospodarki. Od przemysłu po usługi konsumenckie. Szalenie ważne jest to, że restauracja działa na pełnych obrotach dopiero wtedy, kiedy wszystkie jej elementy działają i zbiegają się na równie wysokimi poziomie.
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualnie Komisja Bezpieczeństwa i Obrony pracuje nad Omnibusem gotowości obronnej. Cel jest jeden: zdecydowanie...
Jak zrobić dużo więcej, więcej nie mając? Projekt wieloletnich ram finansowych na lata 2028–2034 musi uwzględnić...
ORLEN, uwzględniając światowe trendy, stawia na nowoczesne technologie. Podejmuje współpracę ze start-upami, wdr...
W należących do grupy spółek DANONE w Polsce Zakładach Produkcyjnych Nutricia w Opolu uruchomiono pierwszy w kra...
Napędza gospodarkę i coraz częściej nadaje jej kierunek. Wyrósł z roli dostawcy i kształtuje technologiczną tran...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas