Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 26.03.2018 11:37 Publikacja: 26.03.2018 11:37
Bug Burger przygotowany przez SPACE10 dla IKEA
Foto: twitter / @space10_journal
Na nadchodzące nowości w menu restauracji IKEA zwrócił uwagę portal dlahandlu.pl. Przypomina on, że już w lutym IKEA zaprezentowała Veggie Dog, wegańską wersję hot-doga, która będzie dostępna latem. Teraz trwają prace na Bug Burgerem, który ma być znacznie zdrowszy od klasycznej odmiany.
To dlatego, że w jego składzie zamiast wołowiny znalazło się 100 gramów buraków ćwikłowych, 50 gramów pasternaku, 50 gramów ziemniaków i 50 gramów larw chrząszcza mącznika młynarka. Ten innowacyjny burger będzie podawany w białej bułce z dodatkami takimi jak rzodkiewka, burak ćwikłowy, keczup jagodowy, szczypiorek i sałata.
W Europie sprzęt wojskowy kupujemy w małych ilościach od krajowych dostawców, więc mogą oni dyktować naprawdę wy...
Atak Iranu, Ormuz i bezpieczeństwo energetyczne, brytyjska strategia przemysłowa
Ministerstwo Finansów deklaruje, że ostateczne rozwiązanie dotyczące raportów kwartalnych wypracuje na podstawie...
Długą listę pomysłów na rozruszanie oszczędności gospodarstw domowych i przesunięcie ich na rynek kapitałowy pok...
VELUX Polska, obchodząca w tym roku 35-lecie obecności na rynku jest jedną z tych firm, które współtworzyły polską branżę budowlaną. Od podstaw budowała kategorię użytkowych poddaszy, inwestując w przemysł, rozwijając lokalnych dostawców i kształtując standardy zrównoważonego rozwoju.
Mimo zarzutów do poprzedniego rządu o zaniedbanie tematu czy wręcz zdradę, obecnie nie jest prowadzona procedura...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas