Bazaar

Połączenie klasyki ze współczesnym barokiem. Szef kuchni nie boi się eksperymentu i kulinarnych wyzwań

Publikacja: 07.02.2008 14:57

Bazaar

Foto: Rzeczpospolita

ul. Jasna 14/16 a, Śródmieście, tel. 022 826 85 85

e-mail: office@bazaar.com.pl

strona internetowa: www.bazaar.com.pl

czynne: codz. od 12 do ostatniego gościa

można płacić kartą

Uczta

- plastry tuńczyka z sosem wiśniowym 34 zł

- bulion z ogona wołowego z kawiorem grzybowym 24 zł

- duszony w oliwie diabeł morski podany na jabłku z kaszanką 65 zł

rachunek: 123 zł

ul. Jasna 14/16 a, Śródmieście, tel. 022 826 85 85

e-mail: office@bazaar.com.pl

Pozostało 82% artykułu
Wydarzenia
Bezczeszczono zwłoki w lasach katyńskich
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Materiał Promocyjny
GoWork.pl - praca to nie wszystko, co ma nam do zaoferowania!
Wydarzenia
100 sztafet w Biegu po Nowe Życie ponownie dla donacji i transplantacji! 25. edycja pod patronatem honorowym Ministra Zdrowia Izabeli Leszczyny.
Wydarzenia
Marzyłem, aby nie przegrać
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Materiał Promocyjny
4 letnie festiwale dla fanów elektro i rapu - musisz tam być!