Reklama
Rozwiń
Reklama

Przepis na tradycyjny sos czosnkowy aioli

Przygotował: Philippe Le Félic.

Aktualizacja: 21.03.2019 05:48 Publikacja: 21.03.2019 05:41

Przepis na tradycyjny sos czosnkowy aioli

Foto: stock.adobe.com

Red

Domowy sos czosnkowy aioli jest jednym z najsmaczniejszych sosów w kuchni francuskiej. Do jego wyrobu potrzeba niewiele składników. Warto jednak wiedzieć też o pewnych sposobach, od których zależy, czy efekt końcowy będzie sukcesem, czy porażką. Poniżej kilka porad, jak postępować, by uzyskać ów zamierzony efekt.

Składniki (porcja dla 6 osób)

Pozostało jeszcze 88% artykułu

Dodatkowe -10% na BLACK WEEK

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Week - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Kultura
Muzeum Sztuki Nowoczesnej: „Kwestia kobieca 1550-2025”. Czy sztuka ma płeć?
Materiał Promocyjny
Twoja gwiazda bliżej niż myślisz — Mercedes Van ProCenter
Patronat Rzeczpospolitej
Znamy Laureatów Konkursu Dobry Wzór 2025
Kultura
Biblioteki budują wspólnotę
Kultura
Arrasy i abakany na Wawelu. A także inne współczesne dzieła w królewskich komnatach
Materiał Promocyjny
Cyberprzestępcy zwiększają skalę ataków na urządzenia końcowe – komputery i smartfony
Kultura
„Halloween Horror Nights”: noc, w którą horrory wychodzą poza ekran
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama