Reklama

Menu na Walentynki

Już za kilka dni zimową pluchę rozświetlą różowe blaski walentynek. Serduszka, pluszaki, błyskotki i... nieodzowne afrodyzjaki! A trudno o lepsze niż te jadalne.

Aktualizacja: 14.02.2016 07:10 Publikacja: 12.02.2016 23:01

Menu na Walentynki

Foto: materiały prasowe

Już Casanova dawał przykład ambitnym kochankom, zaczynając dzień od tuzinów ostryg. I choć nie samymi ostrygami miłość się karmi, to owoce morza wyznaczają właściwy początek szlaku romantycznego wieczoru.

Piorunujące wrażenie na niejednej damie zrobią niezwykłe percebes. Te oceaniczne stwory wyglądają jak szpony smoka, mienią się szarymi i zielonymi kolorami. Na pozór niejadalne, po 90-sekundowym gotowaniu w mocno osolonej wodzie uwalniają wspaniały aromat oceanicznej bryzy. W środku tulejkowych pancerzyków znajdują się delikatne, miękkie kawałki, perwersyjne w kształcie i smaku. Są lubieżnie pyszne, a ich forma zmusza do jedzenia palcami. Zmysły same się budzą gotowe na więcej.

Pozostało jeszcze 94% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się świat i Polska. Jak wygląda nowa rzeczywistość polityczna po wyborach prezydenckich. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Czytaj, to co ważne.

Reklama
Kultura
1 procent od smartfona dla twórców, wykonawców i producentów
Patronat Rzeczpospolitej
„Biały Kruk” – trwa nabór do konkursu dla dziennikarzy mediów lokalnych
Kultura
Unikatowa kolekcja oraz sposoby jej widzenia
Patronat Rzeczpospolitej
Trwa nabór do konkursu Dobry Wzór 2025
Kultura
Żywioły Billa Violi na niezwykłej wystawie w Toruniu
Materiał Promocyjny
Nie tylko okna. VELUX Polska inwestuje w ludzi, wspólnotę i przyszłość
Reklama
Reklama