Reklama

Nowy biznes Magdy Gessler

Znana restauratorka, która także prowadzi m.in. w TVN program „Kuchenne rewolucje”, zaczęła firmować swoim nazwiskiem produkty spożywcze. Na pierwszy ogień idą parówki, serdelki, biała kiełbasa.

Publikacja: 23.01.2016 15:21

- Wszystko zaczęło się od kuchni moich dziadków w Komorowie. Jedzenie było ważne w ich domu. A moim ulubionym daniem były parówki i serdelki. I biała kiełbasa, która była czymś niesamowitym, taka robiona przeze mnie i mamę. Potem sama w Hiszpanii robiłam takie wędliny, bo nie było takich, jak w Polsce - wspomina w rozmowie z „Rzeczpospolitą" Magda Gessler.

I dodaje: - Mam nieprawdopodobną pamięć smakową i potrafię rozwiązać zadanie chemiczne „Co jest w tej kiełbasie" jeśli chodzi o przyprawy - nie o chemię - że ona smakuje właśnie tak, a nie inaczej. I moja szynkowa jest taka jak przed wojną - podkreśla.

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się świat i Polska. Jak wygląda nowa rzeczywistość polityczna po wyborach prezydenckich. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Czytaj, to co ważne.

Reklama
Policja
Nietykalna sierżant „Doris”. Drugie życie tajnej policjantki
Warszawa
Zamkną dworzec Warszawa Centralna. Wiadomo, kiedy i na jak długo
Kraj
Międzynarodowe zawody łazików marsjańskich. W finale dwa zespoły z Politechniki
Kraj
Pierwsza taka biblioteka w Polsce. Metroteka, czyli książki pod ziemią na stacji metra Kondratowicza
Materiał Promocyjny
Bieszczady to region, który wciąż zachowuje aurę dzikości i tajemniczości
warszawa
Ruchy miejskie nie chcą hali na Skrze. Ekspert: To dobrze skomunikowane miejsce
Materiał Promocyjny
Jak sfinansować rozwój w branży rolno-spożywczej?
Reklama
Reklama