Richard Bergfors: Fast food z wyższej półki

Szef najstarszej szwedzkiej sieci restauracji fast food Richard Bergfors mówi, że jego osobistym celem jest uratowanie świata przed McDonald's.

Aktualizacja: 23.06.2017 07:44 Publikacja: 22.06.2017 21:26

Richard Bergfors

Richard Bergfors

Foto: materiały prasowe

Rz: We wrześniu otwieracie we Wrocławiu pierwszą w Polsce restaurację. Ile będzie ich łącznie?

Chcemy otworzyć 200 restauracji w całej Polsce w ciągu dziesięciu lat. To jest nasz pierwszy cel, potem być może będzie ich więcej. Pierwsza restauracja zostanie otwarta we Wrocławiu we wrześniu, do grudnia otworzymy drugą w Gdańsku.

Pozostało jeszcze 94% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.

Subskrybuj i bądź na bieżąco!

Reklama
Opinie Ekonomiczne
Greenpeace: Strategia PGE, czyli węgiel Schroedingera
Opinie Ekonomiczne
Krzysztof Adam Kowalczyk: Modlin odbudowuje się po PiS-ie
Opinie Ekonomiczne
Monika Różycka: Taniec zamiast rozkazu. O modelach przywództwa
Opinie Ekonomiczne
Krzysztof Adam Kowalczyk: Jak wziąć cła na celownik i odwinąć się Trumpowi?
Opinie Ekonomiczne
Monika Różycka: Taniec zamiast rozkazu. Struktury stadne w korporacjach
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama