Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 26.12.2016 18:05 Publikacja: 26.12.2016 18:01
Foto: Twitter
W sześcioosobowej załodze jest jednak Francuz Thomas Pesquet, który przywiózł specjalne dania od najlepszych kucharzy – ozór wołowy po normandzku i kurczaka ze smardzami. A do picia cydr.
– Pobyt na stacji pozwala spojrzeć na Boże Narodzenie z innej perspektywy – mówi Peggy Whitson, dla której to już drugie święta na orbicie.
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Teleskop badawczy ATLAS wykrył obiekt międzygwiezdny, który wleciał do naszego Układu Słonecznego. Obecnie kieru...
W 2032 r. asteroida 2024 YR4, nazywana „zabójcą miast”, może uderzyć w Księżyc powodując spektakularny deszcz me...
Kapsuła z załogą misji Ax-4, której członkiem jest Sławosz Uznański-Wiśniewski, doleciała do Międzynarodowej Sta...
- Jestem reprezentantem was wszystkich - powiedział z pokładu kapsuły Crew Dragon polski astronauta Sławosz Uzna...
O godz. 8:31 nastąpił start misji Ax-4 na Międzynarodową Stację Kosmiczną (ISS) ze Sławoszem Uznańskim-Wiśniewsk...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas