Tylko 99 zł za rok czytania.
Co zyskasz kupując subskrypcję? - możliwość zakupu tysięcy ebooków i audiobooków w super cenach (-40% i więcej!)
- dostęp do treści RP.PL oraz magazynu PLUS MINUS.
Aktualizacja: 26.05.2019 17:01 Publikacja: 26.05.2019 14:00
Foto: Adobe Stock
Spośród polskich restauracji już mniej więcej co piąta prowadzi usługę dostawy, a w ciągu ostatniego roku ich liczba się podwoiła – wynika z raportu firmy Stava, zajmującej się właśnie dostawami posiłków. Oznacza to, że na tym rynku znacznie więcej podmiotów odkryło zalety sieci niż choćby w handlu. Paliwem dla rozwoju są zarówno nowe zwyczaje konsumenckie, jak i zakaz handlu w niedzielę.
We wtorek odbył się chrzest i wodowanie ORP Jerzy Różycki. To pierwszy z dwóch okrętów rozpoznania radioelektron...
Donald Trump popiera 500-proc. cła na kraje wspierające machinę wojenną Putina. Orlen definitywnie rezygnuje z r...
Od doradztwa na etapie wyboru technologii, przez budowę, po wieloletnią obsługę stacji LNG. Jarosław Patyk, wice...
W 2024 roku rynek telekomunikacyjny w Polsce zwolnił tempo wzrostu, choć rachunki użytkowników operatorów poszły...
Północnoamerykański oddział rosyjskiego holdingu stalowego Evraz objętego sankcjami USA dostanie się amerykański...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas